dragandabic.com 1

Posted by Kiril Kirov Wed, 23 Jul 2008 10:19:00 GMT

Според тази статия на dnes.bg заловеният наскоро Радован Караджич си имал сайт, че дори и email адрес.

“Д-р Драган Дабич живее на ул. “Юрий Гагарин” в Нови Белград. За специализирани въпроси, телевизионни участия или частни консултации, можете да се обърнете към него на адрес zacelivanjerana@dragandabic.com.

И днес сайтът му продължава да функционира, нищо, че “докторът” е в ареста и чака заминаването си за Хага.”

Една справка с whois базата данни показва, че това са глупости. Домейнът, който уж е ползвал Караджич е регистриран малко след като са го хвнали:

Whois Server Version 2.0

Domain names in the .com and .net domains can now be registered
with many different competing registrars. Go to http://www.internic.net
for detailed information.

   Domain Name: DRAGANDABIC.COM
   Registrar: ENOM, INC.
   Whois Server: whois.enom.com
   Referral URL: http://www.enom.com
   Name Server: NS1.DREAMHOST.COM
   Name Server: NS2.DREAMHOST.COM
   Name Server: NS3.DREAMHOST.COM
   Status: clientTransferProhibited
   Updated Date: 22-jul-2008
   Creation Date: 22-jul-2008
   Expiration Date: 22-jul-2009

>>> Last update of whois database: Wed, 23 Jul 2008 06:01:59 EDT <<<

Интересно каква е истината в случая. Първо си помислих, че някой български журналист е намерил нещо в Интернет и е решил, че е автентично. После обаче намерих и чужди новинарски сайтове, които пишат за това. Има нещо гнило в цялата работа.

Comments

Leave a comment

  1. пламен about 4 hours later:

    ташак е това.

    оригиналния сайт на клиниката на караджич/дабич е www.psy-help-energy.com

Comments